Wat doen wij

1. Iedere maand worden er mailings verstuurd aan bedrijven en particulieren. Voordat wij de emails versturen worden de bedrijven eerst gebeld. Dit verhoogt de attentiewaarde. Afhankelijk van de doelgroep worden ook relevante kunstenaars met naam in deze malingen genoemd.

2. Dit jaar wordt een pilot gestart met het geven van kunstlessen op basis scholen. Deze lessen worden gegeven door kunstenaars en hebben een tweeledig  doel, enerzijds kinderen op een speelse en actieve manier in contact te brengen met kunst en hen laten ruiken aan het plezier wat je kan beleven aan en door kunst. Aan de andere kant is het bekend dat wanneer mensen op jonge leeftijd op een prettige wijze met kunst in aanraking zijn geweest deze ervaring er later voor zorgt dat ze open blijven staan voor kunst.

3. Aan de hand van interviews met al dan niet bekende Nederlanders willen wij laten zien wat een positieve invloed kunst op een mensen leven kan hebben.

4. Op dit moment zijn we in onderhandeling met het voortzetten van het populaire kunstprogramma overmijnkunst van radio Cappuccino van de NCRV. Later hier meer over.

cappuccino ncrv radio.jpg

Cappuccino wordt iedere zaterdag uitgezonden op Radio 2 en trekt per uitzending gemiddeld 500.000 luisteraars en behoort daarmee in de top 3 van best beluisterde radio programma’s.
Lees verder ...

5. Dit jaar starten wij ook met de bemiddeling van verkoop van Limited Fine-Art Prints (giclée’s). Later hier meer over. 

6. In samenwerking met Het Land van ANWB zijn wij gestart met het in kaart brengen van kunst- en atelierroutes in Nederland.

7. Met Facebook en twitter zetten we overmijnkunst op de kaart in de sociale media met prikkelende posters die kunst en in het bijzonder overmijnkunst aanspoort tot het kopen van kunst.

Mark en Diederik gaan de economie een handje helpen, zij gaan samen voor overmijnkunst.
Poster uit de serie' Vandaag de dag" van overmijnkunst.nl

koopkunst rutte2a.jpg

koopkunst diederik samsomb.jpg

koopkunst fyra-ns.jpg